Huidverbetering
 
Een gezonde huid stimuleert uw hele lichaam.
Verbetering van de huid : Salon Gezondheid & Schoonheid pakt specifieke huidproblemen aan bij de bron.

 
Door de dagelijkse beslommeringen, negatieve invloeden van buitenaf (zoals uitlaatgassen) en minder gezonde voeding en levensstijl verliest onze huid zijn kracht en schoonheid. Onzuiverheden, pigmentvlekken, acne, verslapping en zelfs littekens zijn hier vaak een gevolg van.

Hoog tijd dus om uw huid in de watten te leggen en te zorgen voor een algemene verbetering van de huid.Dit kan perfect bij Salon “Gezondheid&Schoonheid”! Door middel van diverse behandelingen zoals een unieke professionele peeling-serie, kruidenpeeling, bindweefsel-liftmassage, diverse verzorgende behandelingen, verschillende unieke intensieve revitaliserende alginaat “boostbehandelingen” zorgen wij dat uw huid er opnieuw mooier en gezonder gaat uitzien. .

Onze behandelingen verbeteren de algemene doorbloeding, remmen het verouderingsproces, activeren de huidstofwisseling en zorgen voor een betere huidspanning zodat uw gezicht stapsgewijs opnieuw de originele gezichtscontouren krijgt van vroeger. De verbetering van de huid wordt dus dag na dag beter zichtbaar.

Uw huid ziet er weer tien jaar jonger uit zonder chirurgische ingrepen te moeten ondergaan.

Vul het contactformulier in voor een afspraak of kom langs voor meer informatie. Onze behandelingsprijzen zijn marktconform en blijven betaalbaar, zonder dat er ingeboet wordt aan kwaliteit en service voor onze klanten!

Wilt u meer informatie ga dan naar www.gezondheid-schoonheid.nl
Indien ik uw interesse gewekt heb, kunt u voor informatie telefonisch (085-8884802) of per mail olgjurna@gmail.com contact opnemen.

Deze post is ook beschikbaar in: Russisch