Welkom bij Salon Gezondheid & Schoonheid

In mijn schoonheidssalon krijgt u altijd een professionele behandeling door een medisch onderlegd therapeute. Of u nu komt voor een deskundige schoonheidsbehandeling of voor een heerlijke medische massage, u plukt altijd de vruchten van een rijke dosis kennis en ervaring. Het resultaat? Gezondheid en schoonheid!


Over schoonheidssalon

Salon “Gezondheid & Schoonheid” werkt met medische precisie en gebruikt alleen natuurlijke producten. Huidverbetering is niet langer een droom, bij mijn salon maakt u het waar. U kunt bij mij terecht voor een keur aan behandelingen en massages. De meeste mensen kiezen voor een combinatie, ik adviseer u graag.

Schoonheidsbehandelingen

Iedereen heeft wel eens last van huidproblemen. Denk bijvoorbeeld aan rimpels, droge of juist vette huid, pigmentvlekjes, acné, couperose en wratjes. Geen nood, u kunt vertrouwen op de effectieve aanpak van Salon “Gezondheid & Schoonheid“.

Schoonheidsspecialiste Olga

Over Olga

Voordat ik in 2007 Salon “Gezondheid & Schoonheid” opende, werkte ik als arts in een ziekenhuis in Rusland. Deze diepere kennis van het menselijk lichaam zet ik met alle plezier in, zodat u niet alleen geniet tijdens de behandeling maar ook daarna. U voelt zich simpelweg beter!

Naast mijn medische studie in Rusland, volgde ik verschillende opleidingen aan erkende schoonheidsinstituten. Zo haalde ik diploma’s aan de Academie Louman, Beauty Injection, het Image Aesthetic Institute, Philyra Instituut, en Natalia Panarina’s Educational Center. Daarnaast volgde ik gerichte cursussen en trainingen in zowel Rusland als Nederland.

Over de producten

Op het gebied van wellness en beauty gebeurt van alles. Maar wat werkt nu echt en wat is goed voor uw huid? Ik blijf me verdiepen in de nieuwste inzichten en technieken en bied alleen producten en behandelingen aan waar ik volledig achter sta.

  • Image (huidverbeterende producten, ontwikkeld door artsen)
  • Mesoestetic (cosmetische producten van de hoogste medische kwaliteit)
  • Casmara (heerlijke maskers en verzorgende en huidverbeterende behandelingen)
  • FreshMinerals (100% natuurlijke minerale make-up)
  • beMineral (100% pure minerale make-up)

Bel ons meteen voor meer informatie en maak een afspraak voor een behandeling of massage.

Wilt u meer informatie ga dan naar www.gezondheid-schoonheid.nl
Indien ik uw interesse gewekt heb, kunt u voor informatie telefonisch  06-29586424 of per mail olgjurna@gmail.com contact opnemen.

Deze post is ook beschikbaar in: Russisch