Добро пожаловать на сайт моего салона “Gezondheid & Schoonheid” – “Здоровье и Красота”. Здесь вы можете получить квалифицированную консультацию, качественные приятные процедуры и терапевтический эффективный массаж.

Вы можете назначить встречу
Вы нашли время для себя? Для своей красоты и здоровья? Тогда назначайте встречу для консультации или для процедуры через мэйл olgjurna@gmail.com или через WhatsApp. Мой телефон –  06-29586424.

В принципе вы можете посетить салон каждый день с 9.00 до 21.00, за исключением воскресенья.

Вы можете сказать свое мнение
Салон “Gezondheid & Schoonheid”  с удовольствием улучшит свою работу и прислушается к вашему мнению. Вы посетили уже наш салон и прошли некоторые процедуры, массаж?  Какое ваше мнение о салоне, о процедурах, о враче-косметологе Ольге Дьяковой?

С удовольствием выслушаем ваше мнение.

Спасибо и до скорой встречи.


Ответить

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

78 ответы
 1. Diana
  Diana says:

  Ik ben voor het eerst bij Olga geweest en wist niet wat me overkwam. Zo professioneel en goed!
  De massage was fantastisch en de verdere behandeling ook. Ik ga wel vaker naar een schoonheidsspecialiste, maar dit ging wel even iets verder. Heel kundig.
  Zeker een aanrader!

 2. Keanu
  Keanu says:

  Olga is een zeer behulpzame professional op het gebied van huidverzorging. Ik heb het gevoel dat zij mij graag verder helpt om een zo schoon en gezond mogelijke huid te krijgen.

 3. L.
  L. says:

  Olga is een super deskundige vrouw die je alles kan uitleggen m.b.t. de huid. De uitvoering is hygiënisch en vakkundig. Ze neemt de tijd om alles grondig na te kijken op oneffenheden. Zeker aan te raden!

 4. Karin
  Karin says:

  Vorige week voor het eerst bij deze Salon geweest. Ik ben super tevreden over de behandeling (peeling). En ook Olga is zeer prettig en kundig.
  Een nieuwe afspraak is gepland. Ik kan het iedereen aanbevelen!

 5. Catherine
  Catherine says:

  Goed uitgelegd. Olga heeft echt verstand van zaken. Heerlijke rug massage. Prima behandeling van mijn gezicht.

 6. Minerva
  Minerva says:

  Ik ben gisteren voor het eerst bij Olga geweest,Een rugmassage en peeling.Ik heb me goed kunnen ontspannen,heerlijke stevige massage.De peeling was ook erg goed.Mijn huid was zichtbaar mooier na de behandeling.Ze verstaat haar vak.Ik ben zeer tevreden.Olga laat je ook op je gemak voelen.
  Meteen een afspraak gemaakt voor een 2de behandeling.

 7. Marga
  Marga says:

  Professionele salon zonder poespas.
  Bij Olga krijg je precies wat je nodig hebt. Eerlijk advies, goede producten en een super fijne behandeling. Ik ben heel erg tevreden.

 8. Anneke Kuhne-van Baar
  Anneke Kuhne-van Baar says:

  Vandaag voor mijn 4e behandeling geweest. Wat is mijn huid erop vooruit gegaan. Bijna geen acne meer en littekentjes worden meer. Echt super tevreden. Ze weet precies wat ze doet en goed is voor je huid. Super blij met het resultaat

 9. Linda kindt
  Linda kindt says:

  Vandaag 6 juni ben ik voor een behandeling geweest was super. Kon echt even goef ontspannen en kreeg een goede uitleg .
  Nu een schoone zachte huid heerlijk

 10. manon
  manon says:

  heerlijke massage en zeer tevreden over de kundige gezichts behandeling en peeling met goede produkten erg blij met de adviezen van olga. ze neemt echt de tijd voor je

 11. Martina
  Martina says:

  Via groupon terecht gekomen bij ik olga.
  De rug massage was heerlijk en duurde ook echt zo lang als in de beschrijving. Daarna heb ik een peeling gekregen waarbij ze ook veel uitleg geeft over haar producten en huidkennis deelt. Ze neemt er goed de tijd voor en raffelt het niet af! Mijn huid zag er na de behandeling ook veel beter uit! Ze is ook erg vriendelijk. Ik ben heel enthousiast erover en wil nog een keer terug komen voor de zelfde behandeling.
  Bedankt.

 12. Joline
  Joline says:

  Ben nu twee keer bij Olga geweest voor een gezichts peeling. Ik ben er erg tevreden over. Olga is een zeer professionele schoonheidsspecialiste.

 13. Amelia G.
  Amelia G. says:

  Heel goede gezichtbehandeling! Professioneel, kundig, prettig. Ik heb veel vertrouwen in Olga, zij neemt de tijd, geeft goed advies en gebruikt goede producten ( Image). Is heel attent en biedt uitstekende service. En het resultaat mag er zijn! Heel tevreden! Een aanrader !

 14. uk vergonet
  uk vergonet says:

  vandaag weer bij Olga geweest nou ze is super geweldig , masage is echt super !!
  en een schoonheids behandeling ook zo geweldig het is echt een aanrader !!!!!!
  ik heb mij eigen nog nooit zo goed gevoeld .
  olga bedankt gr uk

 15. Edith
  Edith says:

  Ik ben via groupon met een rugmassage bij Olga gekomen. Deze was fantastisch! Ik vond haar zo kundig dat ik voortaan ook mijn schoonheidsbehandeling bij haar ga doen, dit heb ik al 1x gedaan en ben zeer tevreden. Goed advies, lekkere produkten en ze neemt uitgebreid de tijd voor je.

 16. C.
  C. says:

  Het was heerlijk ontspannend, ze neemt uitgebreidt de tijd voor je (bijna 2 uur) en legt uit wat ze doet en waarvoor. Ik vond het heerlijk! En het resultaat zie je ook 😀

 17. Ingrid van der Kruijssen
  Ingrid van der Kruijssen says:

  Ik ben bij Olga gekomen via groupon voor een massage.
  Sindsdien kom ik elke 5 weken bij haar.dan krijg ik eerst een rug nek schouder massage en dat doet ze prima, want ik heb veel minder last van mn rug dan voorheen.
  Daarna krijg ik nog een gezichts behandeling.wat een verwennerij.Ze heet heerlijke producten waarvan ze ook samples meegeeft.dankzij haar adviezen heb ik minder last van couperose op mijn wang.ze neemt ook echt de tijd voor je

 18. Carmen
  Carmen says:

  Geweldige behandeling! Professioneel, kundig, prettig. Ik heb veel vertrouwen in Olga, zie er na 2 behandelingen al een stuk beter uit. Heel erg fijn, een aanrader !!

 19. Robin Post
  Robin Post says:

  Wat een fantastische masseuse. Bij binnenkomst was het meteen duidelijk dat zij een professional is. Na de eerste behandeling voelde ik al verlichting van de klachten. Zij verhelpt je klachten niet alleen door te masseren maar ook door adviezen te geven om terugkomende klachten te voorkomen. Zeker een aanrader!

 20. Ibolya Varga
  Ibolya Varga says:

  Voor de tweede keer geweest voor een lichaamsmassage, en ben zeer tevreden. Mijn rug is het grote probleem, maar door de massage technieken die Olga gebruikt komt het goed los.
  En daarom staan de volgende drie afspraken staan ook al gepland.

 21. Valentina
  Valentina says:

  Ik ben een grote fan van de meso behandeling. Mijn huid voelt mooi aan, ik krijg meteen complimenten dat ik zo jong eruit zie. Minder rimpels, mooie huidskleur en een langdurig effect van bijna 4 weken.

 22. Ingrid Van der Kruijssen
  Ingrid Van der Kruijssen says:

  Ben via groupon bij Olga terecht gekomen..heb ondertussen al meerdere massages gehad.dit doet zij prima…daarna ben je echt losser en voelt het veel beter.Gister heb ik voor het eerst een gezichts behandeling gehad en dat is ook prima bevallen…volgende x ga ik deze behandeling combineren met een massage…heerlijk!!!

 23. Rina
  Rina says:

  “Olga geeft je een welkom gevoel. Ze masseert op zeer vakkundige en respectvolle wijze je lichaam. Daarna zijn je spieren echt los. Aan het einde van de massage krijg je ook nog een kopje thee. Ik ben blij dat ik deze Groupon gekocht heb!”
  RINA T. 04/2016

 24. T
  T says:

  Zeer ontspannende massage gehad van Olga (kinderarts van oorsprong), die verstand van zaken heeft.
  Ik kom snel weer terug voor deze en andere behandelingen !

 25. Cornelia
  Cornelia says:

  hallo, Olga! ik vond heel lekker om gemasseerd te worden door jou en het effect was goed. Groet, Cornelia

 26. J.
  J. says:

  Uitstekende ontspanning , voor wat ik dan mee maak. Het geeft ook een bijzonder safe gevoel, daar deze dame ook nog bijzonder bekwaam overkomt.en handelt daar ook naar..

 27. Jacqueline
  Jacqueline says:

  Mijn huid zag er niet uit, door chemokuren en andere medicatie, een aantal behandelingen gehad bij Olga, plus alle producten van IMAGE in gebruik. Mijn huid ziet er al veel beter uit en het is echt zichtbaar. De producten van IMAGE zijn zuinig in gebruik en alle lijnen hebben een fruitachtige geur en is heel fijn in gebruik. Belangrijker nog, het doet wat het zegt! Kortom een heel tevreden klant!

 28. House B
  House B says:

  van 24/06/2015 12:18
  Vind het een fijne salon met goede behandelingen En goede uitleg over producten Ik zal regelmatig terug komen

 29. Z Arina
  Z Arina says:

  van 22/05/2015 21:43
  Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Olga is professioneel goed met werken en heeft goede producten. Geweldige werk en goede rezultat. Rustig en heel vriendelijk.

 30. sabina s
  sabina s says:

  van 12/03/2015 23:41
  Ben vanavond voor het eerst bij Olga geweest voor iCurl wimperpermanent, ben zeer tevreden over de behandeling en hoe ze met klanten om gaat, ze neemt tijd voor je, is rustig en heel vriendelijk.

 31. g mariam
  g mariam says:

  van 14/02/2015 14:37
  Great job!! High quality materials! Thank you so much . I thought nothing could help me but you did:)))

 32. Valja S
  Valja S says:

  van 27/01/2015 21:14
  De behandeling mesotherapie is geweldig! Ik ben heel enthousiast over deze behandeling omdat deze langdurig resultaat geeft. Mijn gezicht ziet jong en strak uit. Olga is zeer deskundig. Zij neemt echt tijd voor je en geeft uitleg over producten en behandelingen. Ook de massage is een aanrader. Top! Valja Sergeevna

 33. Alexandra D
  Alexandra D says:

  van 18/11/2014 21:12
  Ontzettend fijne behandeling, zeer effectief tegen een onzuivere huid! Mijn huid wordt er duidelijk beter op!

 34. anne b.
  anne b. says:

  van 14/10/2014 21:08
  Ik ben al lang vaste klant bij Olga. Ik ben erg tevreden. Olga kijkt goed naar je huidtype en behandelt de huid goed! Ze neemt de tijd voor je, is erg vriendelijk! Ook is mijn huid verbeterd! Gr een tevreden klant.

 35. Xenia
  Xenia says:

  van 10/10/2014 11:26
  Olga geeft met haar medische kennis een grondige massage. Er gebeurt echt wat in je diepere huidlagen. Heel fijn om te combineren met een gezichtsbehandeling.

 36. Marian S
  Marian S says:

  van 19/09/2014 15:08
  Al twee jaar vaste klant. Olga is betrokken, professioneel en deskundig. Haar massages zijn bijzonder goed.

 37. A Westervoorde
  A Westervoorde says:

  van 16/09/2014 21:44
  Ik ben al jaren vaste klant bij Olga en ik ben zeer tevreden. Ik had vaak rugklachten maar sinds ik mij laat masseren door Olga zijn mijn klachten verdwenen. Ook de gezicht behandelingen zijn erg aan te bevelen.

 38. Anisa Moullabaeva
  Anisa Moullabaeva says:

  van 14/09/2014 20:34
  Ik ben vaste klant hier. Ik ben heel erg tevreden met de behandelingen die ik krijg. Ik raad anderen aan om hier ook te komen. Olga is professioneel goed met werken en heeft goede producten.

 39. Rob van Rookhuizen
  Rob van Rookhuizen says:

  van 13/09/2014 10:43
  Zeer goed rustig en vooral bekent met vele medische klachten die zij met grote deskundigheid behandelt.

 40. Esther G.
  Esther G. says:

  van 06/09/2014 12:52
  Zeer goede masseur, met kennis van zaken. Zowel voor fysieke problemen evenals ontspanningsmassage kun je goed bij haar terecht. De salon heeft een rustgevende en ontspannen sfeer. Ook voor schoonheidsspecialiste kun je goed bij haar terecht.

 41. Karin de Ronde
  Karin de Ronde says:

  van 28/08/2014 09:27
  Ik kom al jaren bij Olga en ben altijd zeer tevreden. Olga is een echte vakvrouw en weet duidelijk waar ze het over heb.

 42. Tieneke van drut
  Tieneke van drut says:

  Olga,

  Wat hebben jullie een super leuke site opgezet zeg !
  Maar daar gaat het natuurlijk niet alleen om, ook de behandelingen hier zijn super !
  Wanneer je binnen loopt bij Olga voel je je meteen thuis en het is er altijd lekker gezellig!

  Ik ga er zeker vaker heen.

  Groetjes Tieneke van Drut.

 43. Аноним
  Аноним says:

  Olga is gastvrij en een professional in haar werk.
  Haar salon is warm ingericht en geeft je de gelegenheid om even lekker te ontspannen. Echt een aanrader.

 44. Necla Dickmann
  Necla Dickmann says:

  Hoi Olga,
  Een keer bij je geweest en meteen verkocht;-)
  Met je massage gaat met mijn nek en rug beter. Je bent geweldig.
  Dank je wel en tot snel.

 45. Irina
  Irina says:

  Olga bezit unieke eigenschappen.Haar achtergrond als arts, jaren ervaring met kindermassage en passie voor de schoonheid! .Ze is erg klant vriendelijk en kan je een perfect huid advies geven. Ga zo door Olga en bedankt!
  Groetjes

 46. Anne
  Anne says:

  Mooie site Olga! En ik ben nog steeds erg tevreden met de behandelingen! Goede resultaten met de behandelingen! En fijne producten!
  Gr anne

 47. Joke Torreman
  Joke Torreman says:

  Olga is fantastisch. Ze is heel precies, heeft verstand van zaken, kan heerlijk masseren, is bescheiden en tegelijkertijd een duizendpoot. Ze heeft veel kennis van het lichaam omdat ze in Rusland kinderarts was en baby’s masseerde met afwijkingen. Dit alles met heel goede resultaten. Bovendien heeft ze een vrolijk karakter en ze houdt van haar werk en van mensen. Ik kan haar van harte aanbevelen. Ik vind haar Website ook erg sprekend en professioneel. |Ik ga gauw weer bellen om me te laten verwennen en verzorgen.

 48. Irina Belz
  Irina Belz says:

  October 02, 2011 – 12:00 AM
  Olga Mixailovna,zdravstvyite!!!
  Ochen’ rada bila Vas yvidet’! Ja chasto vspominay Vas dobrim slovom. Vi,navernoe, nas i ne pomnite (y Vas takix patientov bilo mnogo). Na moei stranize mozete yvidet’ svoego podopechnogo-Vlada. Blagodarja massazy i Vachim sovetam, on seichas takoi.

 49. Adriana
  Adriana says:

  October 01, 2011 – 11:46 PM
  Hallo Olga,
  Je website ziet er mooi uit zeg! Leuk dat je dat doet, geeft toch voor
  klanten wat meer inzicht

 50. Anne
  Anne says:

  January 06, 2011 – 07:23 PM
  Ik ben al ruim 1,5 jaar klant van Olga! Ze is deskundig en wil graag goede resultaten! En dat is gelukt! Sinds ik MD formulations gebruik van Olga heb ik geen puistjes meer en zijn bijna al mijn pigmentvlekjes verdwenen!
  Ik ga graag naar haar toe! Een aanrader dus!
  Gr Anne

 51. Tu
  Tu says:

  October 23, 2010 – 03:21 PM
  Ik ben een vaste klant van Olga, ik ben heel tevreden met all die behandelingen mensen die ken vroeg elke keer wat ik had gedaan want elke keer zie ik erg goed uit dat klink toch geweldig :-)) bedank! Olga
  tot snel!!!!!

Ответить

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Deze post is ook beschikbaar in: Голландский